Technische specificaties

Het totaalconcept SYSTEMS STRUCTURE biedt gedurende 30 of 60 minuten aan beide zijden bescherming tegen branddoorslag. Hiermee voldoet deze brandwerende beglazing zowel aan de regelgeving van het Bouwbesluit als aan de Europese EW en EI normen conform de EW klasse of zelfs de EI klasse.

SYSTEMS STRUCTURE is te combineren met gelakt, getst of gemailleerd glas of bijvoorbeeld een figuurglassoort, zoals MASTERGLASS en kan gecombineerd worden met alle goedgekeurde houten, stalen of aluminium kozijnen en is geschikt voor toepassing in kantoren of winkelcentra waar men meer doorzicht wil in combinatie met veiligheids-aspecten tegen letsel (doorloop en doorvalveilig) en brand.

Uniek is de volglazen brandwerende deur met een brandwering EW30 en EW60, de SYSTEMS FIRE DOOR LUNAX 30 en 60. Deze deur is getest zowel als enkel als dubbele deur en toepasbaar in de SYSTEMS STRUCTURE structurele wand. Uiteraard zijn er ook 30 en 60 minuten brandwerende deuren met een kader in het assortiment, zowel scharnierend als taatsend.

INTERIOR GLASSOLUTIONS FLYER STRUCTURE zonder prijzen 2015

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief