Bij INTERIOR GLASSOLUTIONS zijn we gespecialiseerd in alles dat raakvlakken heeft met glassystemen ten behoeve van interieurtoepassingen.

Zo bieden we maatwerkoplossingen voor geluidsisolatie , brandwering en ter inbraakpreventie. Ook met projecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt hebben we onze strepen ruimschoots verdiend, onze zogeheten Specials.

Onze visie

Een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van glassystemen en hiermee toekomstige opdrachtgevers ontzorgen door oplossingen op maat te bieden.

Bekijk referenties

Daar het Franse Saint-Gobain Glass mede-eigenaar is van INTERIOR GLASSOLUTIONS, kunnen wij putten uit ruim 350 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van de meest uiteenlopende glassystemen en daar zijn wij TROTS op!

NIOO Wageningen

Bekijk dit project

INTERIOR GLASSOLUTIONS en Duurzaamheid

De wereld is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Hier zijn wij ons bewust van en stellen dan ook alles in het werk om energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen. Dit doen we door onze ecologische voetafdruk te bepalen, deze te verbeteren en eco-innovaties te initiëren voor de gehele levenscyclus van onze producten. Dit proces monitoren we doormiddel van de zogeheten levenscyclusanalyses (LCA’s). Concreet onderzoeken deze

LCA’s de volgende zaken (volgens de internationele ISO-normen):

  • Alles fases van de levenscyclus: van grondstofwinning via productie, gebruik tot einde levensduur.
  • Alle milieueffecten die door het product gegeneerd worden: CO2- uitstoot, energieverbruik, waterverbruik, luchtverontreiniging, etc.

De resultaten hiervan rapporteren we in de Milieugebonden Product Verklaringen. Dit heeft geleid tot het EPD Verified keurmerk.

 
 

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief