SYSTEMS STRUCTURE

Binnen de restricties die de wettelijke bouwrichtlijnen in verband met de brandwerendheid voorschrijven, is er met onze SYSTEMS STRUCTURE toch maximale transparantie en flexibiliteit mogelijk.

Wanden

De wanden van het SYSTEMS STRUCTURE systeem zijn opgebouwd uit brandwerende glaspanelen die doormiddel van een speciale kitvoeg aaneengeschakeld zijn. De basis beglazing bestaat uit een aantal glasplaten die eerst tot gelaagd glas worden samengesteld. Vervolgens worden enkele van deze gelaagde glaspanelen aan elkaar verbonden door één of meerdere transparante kleurloze tussenlagen die bij brand opschuimen. Deze opgeschuimde ondoorzichtige wand biedt gedurende 30 of 60 minuten een stabiele, tweezijdige afscheiding die zowel brandwerend als straling-reducerend is. Hiermee voldoet onze brandwerende beglazing aan zowel de regelgeving van Bouwbesluit als aan de Europese normen conform de EW- en EI-klasse.

Deuren

SYSTEMS FIRE DOOR combineert die transparantie van de wanden met de uitstraling van een glazen deur met behoud van de functionele eisen van een brandwerende deur. Deze deur is taats draaiend en waarborgt het transparante karakter van de ruimte.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief