SYSTEMS (CLIP-IN) SILENCE

Met onze geluidsisolerende volglazen wanden en deuren kunt u in optimaal comfort genieten van transparantie in een volledig flexibel in te richten systeem.

Wanden

Voor SYSTEMS SILENCE wordt STADIP SILENCE gebruikt, een beglazing die gelaagd is door middel van een akoestische folie PVB(A). Het toepassen van deze folie heeft geen enkele invloed op de transparantie van het glas. Tenzij u dat wenst uiteraard. De gelaagde beglazing biedt tevens doorloop- en doorvalbeveiliging. De wanden zijn getest tot en met een geluidsreductie van 60dB.

Deuren

SYSTEMS SILENCE DOOR is de verzamelnaam voor onze geluidsisolerende deursystemen die zonder toelaten van geluidslekken passen in de geluidsisolerende wanden. Deze deuren zijn zowel scharnierend als taats draaiend beschikbaar. TNO en Peutz testte de geluidsisolerende deuren op Rw-waarden van 32 dB tot en met 47 dB.

SYSTEMS CLIP-IN

SYSTEMS CLIP-IN is een gepatenteerd systeem waarbij geen verkitting nodig is voor de verticale voegen. Door met een speciaal hiervoor ontwikkelde machine een groefje in de glaspanelen te vrezen en deze doormiddel van een transparant koppelprofiel aan elkaar te ‘clippen’ behoudt u een zo hoog mogelijke mate van transparantie.

SYSTEMS SILENCE DOOR KD1337

SYSTEMS SILENCE DOOR PC1337

SYSTEMS SILENCE DOOR PC4300F

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief